Om TPU

TPU beskæftiger sig med varieret produktudvikling, hvorved både udvikling af produktionsudstyr og/eller tilhørende produkter udføres for eller med vore kunder.

 

Udvikling af produkter

Udføres hovedsageligt for virksomheder med et behov for udvikling af nye produkter med højt niveau af innovation og brug af nye teknologier. TPU behersker alle faser i produktudvikling fra idéskabelse, konceptudvikling, design og dokumentation til fremstilling af funktionsmodeller, test og overførsel til produktion. Projektledelse er også her en typisk del af ydelsen. Produktionsvolumen spænder fra få til millioner af enheder/år.

Udvikling af fremstillingsteknologi

Udføres hovedsageligt for større, producerende virksomheder, hvor det typiske projekt indeholder analyse, innovation, konceptudvikling og/eller avanceret teknologi. TPU udfører projekter fra løsning af et aktuelt problem i den løbende produktion til udvikling, færdiggørelse og implementering af nyt produktionsudstyr. Projektledelse og styring af underleverandører er integreret del af disse typer af TPU projekter. Seriestørrelse af denne type udstyr spænder fra en enkelt produktionsmaskine op til 20-30 styk.

Close Menu