Udviklingsværktøjer

Udviklingsarbejdet hos TPU gennemføres med brug af udviklingsværktøjer. Disse strækker sig fra praktiske ”skemaer” eller skabeloner til højt avancerede IT-baserede udviklingsværktøjer, eksempelvis CAD- og beregningsprogrammer.

Fælles for de værktøjer, som anvendes i TPU, er, at de fungerer på én gang til problemløsning og dokumentation.

Dette er for os vigtigt, da vi betragter metode og delresultater som væsentlige elementer af det, som vi leverer til vore kunder. Disse ”mellemresultater” giver erfaringsmæssigt kunden lettere ved at integrere projektet i sin egen organisation uden tab af nøgleviden.

Testudstyr

Ofte opstår behov for test af funktionsmodeller eller prototyper i forbindelse med produktudvikling.

TPU har erfaring med mange typer mekaniske test, og drager derudover nytte af diverse værktøjer baseret på software og elektrisk hardware.

Bl.a. kan nævnes LabVIEW samt Arduino baseret software/hardware.

TPU har bred erfaring med udvikling af testudstyr. Ofte opstår behovet for testudstyr i forbindelse med produktudviklingen, og det er i den forbindelse en effektiv løsning at have kompetencerne til at udvikle testudstyr sideløbende med (eller som en del af) produktudviklingen.

Opgaverne spænder fra specialopbygget CE mærket testudstyr, til simple setup’s lavet udfra de i huset tilgængelige værktøjer.

Untitled
2
3
Close Menu